Ποιοι Είμαστε

WHO WE RE

Η Εταιρεία Phoenix Vega Mezz ιδρύθηκε το 2021. Η βασική επιχειρηματική δραστηριότητα της Εταιρείας είναι η διακράτηση και διαχειρίση μέρος των ομολογιών Phoenix και Vega Mezzanine και Junior.

Διοικητικό Συμβούλιο

Νάγια Μορφή - Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

Η Nάγια είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Phoenix Vega Mezz Plc από την 1η Ιουλίου 2021. Η Nάγια έχει διατελέσει σε διοικητικά συμβούλια διαφόρων εταιρειών τόσο σε εκτελεστικούς και μη εκτελεστικούς ρόλους. Ως διευθύνουσα σύμβουλος της Nobel Trust Ltd από το 2009, έχει αναπτύξει μια επιτυχημένη ομάδα παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στις φορολογικές συμβουλές, το διεθνή φορολογικό σχεδιασμό και γενικές χρηματοοικονομικές / επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Ασχολείται εκτενώς με δραστηριότητες ανάπτυξης, στρατηγικής και διαχείρισης της εταιρείας όπως επίσης και με την παροχή εξειδικευμένων φορολογικών και επιχειρηματικών συμβουλών. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc (Hons) in Accountancy with Law από το Πανεπιστήμιο του East Anglia (Ηνωμένο Βασίλειο), μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales, μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, μέλος του STEP, κατέχει τον τίτλο «diploma in Company Direction» από το Institute of Directors (Ηνωμένο Βασίλειο), κατέχει τον τίτλο του «Advanced Certificate in Financial Services Legal Framework» (Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) και το πιστοποιητικό με τίτλο «Cryptocurrency and Disruption» από το London School of Economics (LSE). Είναι επίσης υποψήφια του Executive MBA του TRIUM (NYU/LSE/HEC).

Μαρία Δημητρίου - Μη εκτελεστικό Μέλος

Η Μαρία είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας από την 1η Ιουλίου 2021. Η Μαρία εργάζεται στην Nobel Trust στην Κύπρο από το 2010. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Πτυχίο Οικονομικών) και είναι κάτοχος του διπλώματος International Trust Management. Είναι επίσης μέλος του STEP (Society of Trust and Estate Practitioners).st of July 2021. Maria has been working in Nobel Trust Limited in Cyprus since 2010. She is a graduate of University of Piraeus (Bachelor of Economics) and holds a Diploma in International Trust Management. She is a member of STEP (Society of Trust and Estate Practitioners).

Ζωή Χρήστου - Μη εκτελεστικό Μέλος

Η Ζωή είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας από την 1η Ιουλίου 2021. Η Ζωή εργάζεται στην δικηγορική εταιρεία Ιωαννίδη Δημητρίου LLC στην Κύπρο από το 2011. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του East Anglia, UK (Bachelor of Laws (LLB)) και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο East Anglia (LLM International Commercial and Business Law). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κύπρου από το 2005 και είναι εγγεγραμμένη διαμεσολαβητής σε εμπορικές και αστικές διαφορές.