Ποιοι Είμαστε

Η Εταιρεία Phoenix Vega Mezz ιδρύθηκε το 2021. Η βασική επιχειρηματική δραστηριότητα της Εταιρείας είναι η διακράτηση και διαχειρίση μέρος των ομολογιών Phoenix και Vega Mezzanine και Junior.

Διοικητικό Συμβούλιο

Νάγια Μορφή - Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

Η Nάγια Μορφή είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας από τον Ιούλιο 2021. Η Nάγια έχει σημαντική εμπειρία ως μέλος διοικητικών συμβουλίων διαφόρων εταιρειών τόσο σε εκτελεστικούς και μη εκτελεστικούς ρόλους. Ως διευθύνουσα σύμβουλος εταιρείας επιχειρηματικών/χρηματοοικονομικών συμβούλων από το 2009, έχει αναπτύξει μια επιτυχημένη ομάδα παροχής υπηρεσιών με εξειδίκευση στα φορολογικά θέματα, το διεθνή φορολογικό σχεδιασμό και γενικές χρηματοοικονομικές / επιχειρηματικές υπηρεσίες. Ασχολείται εκτενώς με δραστηριότητες ανάπτυξης, στρατηγικής και διαχείρισης της εταιρείας όπως επίσης και με την παροχή εξειδικευμένων φορολογικών και επιχειρηματικών συμβουλών. Είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales, μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, μέλος του STEP. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc (Hons) Accountancy with Law από το Πανεπιστήμιο του East Anglia (Ηνωμένο Βασίλειο) και είναι υποψήφια του Executive MBA του TRIUM (NYU/LSE/HEC). Κατέχει διάφορα διπλώματα και πιστοποιητικά με τα πιο πρόσφατα να είναι: το Diploma in Company Direction» από το Institute of Directors (Ηνωμένο Βασίλειο), το Advanced Certificate in Financial Services Legal Framework (Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου), το πιστοποιητικό με τίτλο Cryptocurrency and Disruption από το London School of Economics (LSE) και το Certificate in Managing Sanctions Risk (ICA).

Μαρία Δημητρίου - Μη εκτελεστικό Μέλος

Η Μαρία είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας από τον Ιούλιο 2021. Η Μαρία έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με ειδίκευση στη διαχείριση εταιρειών και καταπιστευμάτων και έχει εμπλακεί σε ένα ευρύ φάσμα συναλλαγών που αφορούν εταιρικές οντότητες και άτομα υψηλής καθαρής αξίας (high net worth individuals) από όλο τον κόσμο. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Πτυχίο Οικονομικών) και είναι κάτοχος του διπλώματος International Trust Management. Είναι επίσης μέλος του STEP (Society of Trust and Estate Practitioners).

Ζωή Χρήστου - Μη εκτελεστικό Μέλος

Η Ζωή είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας από τον Ιούλιο 2021. Η Ζωή είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του East Anglia, UK (Bachelor of Laws (LLB) και LLM International Commercial and Business Law). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κύπρου από το 2005 και είναι εγγεγραμμένη διαμεσολαβητής σε εμπορικές και αστικές διαφορές.